Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Cover voor Crostini met geitenkaas en vijgencompote

Crostini met geitenkaas en vijgencompote

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Laat de kaas op kamertemperatuur komen. Verkruimel de geitenkaas en breng hem op smaak met de olijfolie, zout en peper.

  2. 2 Snijd het brood in plakken. Rooster het in een voorverwarmde oven (elektrisch: 200 °C / hetelucht: 175 °C / gas: stand 3) in ca. 5 minuten lichtbruin. Verdeel de kaas eroverheen en laat hem kort smelten onder de grill.

Per portie: 468 kcal | 37 g koolhydraten | 14 g eiwit | 29 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)