Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Cover voor Geitenkaascroutons met pistache en jonge bladsla

Geitenkaascroutons met pistache en jonge bladsla

  • Eenvoudig

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Verwarm de oven voor (elektrisch: 200 °C / hetelucht: 175 °C / gas: stand 3). Bestrijk het brood met de geitenkaas, leg het op een met bakpapier belegd bakblik en bak 4-5 minuten in de oven.

  2. 2 Was ondertussen de sla en schud hem droog. Meng de azijn, zout en peper. Klop de olie erdoorheen. Meng de dressing met de salade.

  3. 3 Hak de pistachenoten grof en meng ze door de honing. Bedruppel hiermee de warme sneetjes brood. Snijd het brood in blokjes. Strooi ze over de salade.

Per portie: 490 kcal | 53 g koolhydraten | 14 g eiwit | 23 g vet

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)