Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Panna cotta met rozenwater

Panna cotta met rozenwater

  • Gemiddeld

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Week de gelatine in koud water. Snijd het vanillestokje in de lengte door en schraap het merg eruit. Verhit de slagroom in een pan met de vanille en de suiker ca. 15 minuten op laag vuur.

  2. Haal de pan van het vuur en haal het vanillestokje eruit. Voeg het rozenwater toe en roer goed door. Knijp de gelatine uit en roer hem door de room.  Schenk in vormpjes en laat minimaal 4 uur opstijven in de koelkast.

  3. Bestuif de rozenblaadjes met poedersuiker. Strooi ze voor het serveren over de panna cotta.

Per portie: 433 kcal | 6 g koolhydraten | 3 g eiwit | 45 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)