Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party

Salie-fritots met olijvendip

  • Gemiddeld

  • 25 minuten bereidingstijd25 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 25

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Meng het tempurameel met ca. 6 el ijskoud water en een snufje zout tot een glad beslag. Hak de olijven fijn en meng ze door de zure room. Breng op smaak met zout en peper.

  2. 2 Verhit de olie in een ruime pan of een frituurpan tot ca. 150°C. Wentel de salie door het beslag en frituur de blaadjes in 6-7 minuten goudbruin en krokant. Schep ze uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier. Bestrooi de salie-fritots met zout en serveer ze met de olijvendip.

Per portie: 33 kcal | 1 g koolhydraten | 3 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)