Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Steaksandwich

Steaksandwich

  • Eenvoudig

  • 30 minuten bereidingstijd30 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Meng 75 ml olijfolie met de knoflook, 2 el balsamico, de sojasaus en de honing. Breng op smaak met zout en peper. Marineer het vlees een nacht in dit mengsel in de koelkast.

  2. 2 Gril het vlees rosé op de barbecue of in de pan. Wikkel het in folie en leg apart.

  3. 3 Maak de tomaten schoon en snijd ze in plakken. Klop 2 el olijfolie los met 1 el balsamico. Breng op smaak met zout en peper. Maak de sla aan met de dressing

  4. 4 Snijd het vlees in plakken. Serveer het met de tomaten en de sla op brood.

Per portie: 752 kcal | 53 g koolhydraten | 65 g eiwit | 42 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)