Bereiding
1 Neem het bladerdeeg uit de koelkast en laat het ca. 10 minuten afgedekt rusten. Was de tomaten en halveer ze. Was de tijm en pluk de blaadjes van de takjes.
2 Verwarm de oven voor (elektrisch: 200°C / hetelucht: 175°C / gas: stand 3). Rol het bladerdeeg samen met het bakpapier uit en leg het in een rechthoekige taartvorm (ca. 19×27 cm). Druk de rand van het deeg iets omhoog. Bestrooi de taartbodem met het paneermeel. Leg de tomaten met het snijvlak naar boven (zo rijst het deeg beter) dicht tegen elkaar aan op het deeg. Breng op smaak met zout en peper en bestrooi het geheel met de tijm.
3 Verkruimel de geitenkaas en verdeel hem over de tomaten. Bedruppel het geheel met de olijfolie. Bestrijk de rand van het deeg met de melk. Bak de taart ca. 25 minuten onder in de oven. Bedek de deegranden eventueel met aluminiumfolie.