Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Waterkers met ricotta en amandel-rozijnendressing

Waterkers met ricotta en amandel-rozijnendressing

  • Eenvoudig

  • 15 minuten bereidingstijd15 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. 1 Was de peterselie, schud hem goed droog en hak hem fijn. Meng de peterselie door de ricotta en breng het geheel op smaak met zout en peper. Was de waterkers voorzichtig in koud water en laat hem goed uitlekken.

  2. 2 Bruineer het amandelschaafsel in een droge pan. Meng de mosterd met de azijn en klop er 1 el olijfolie en 1 el amandelolie doorheen. Breng op smaak met zout en peper en roer de rozijnen en het amandelschaafsel erdoorheen.

  3. 3 Maak van de ricotta met 2 lepels bolletjes op borden. Maak de waterkers aan met een beetje van de dressing en verdeel hem over de borden. Schep de rest van de dressing eromheen.

Per portie: 243 kcal | 4 g koolhydraten | 8 g eiwit | 22 g vet

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)