Advertentie
Hoera! Ter ere van het 100ste nummer van het blad worden de beste recepten gebundeld in een prachtig kookboek. Op 18 april zal foodies kookboek: de 100 beste gerechten uit foodies verschijnen.
Hét boek voor in de keuken
Joachim Hillhorst, hoofdredacteur foodies: ‘Dit jaar verschijnt het 100ste nummer en dat leek ons een mooi moment voor een feestelijk kookboek. Het boek is, net als ons magazine, nadrukkelijk bedoeld voor in de keuken, niet voor op de koffietafel. De recepten zijn soms uitdagend, maar vooral erg lekker en toegankelijk.’
Hoofdredacteur culinair & lifestyle Willemijn Visser: ‘We zijn zeer verheugd over deze mooie samenwerking. De redacties van foodies en Nieuw Amsterdam delen eenzelfde idee over eten & koken. We willen mensen niet alleen verlekkeren met mooie plaatjes en ellenlange ingrediëntenlijsten vol moeilijk verkrijgbare items, maar inspireren met maakbare recepten en écht eten.’
Ook leuk: vanaf 4 april is het boek al exclusief te bestellen via onze website voor maar € 17,99.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Redactie