Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Online Jubileum Cadeautje Finamill kruidenmolen

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met kookwinkel Oldenhof, driemaal een Finamill All-In-One kruidenmolen ter waarde van € 49,95 weg.

Dat je gerechten eenvoudig op smaak brengt met kruiden en specerijen weet elke thuiskok. Met de innovatieve, elektrische Finamill kruidenmolen maal je gedroogde groene kruiden en specerijen van alle soorten en maten met gemak!

Door de Finamill op een bijgeleverde pod te drukken, klikt deze vast en met maar één druk op de knop kan deze gelijk gebruikt worden voor het malen. Wanneer de Finamill weer naar beneden gedrukt wordt, laat de pod los en kunt je deze wisselen. Makkelijker wordt het niet!

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de drie Finamill All-In-One kruidenmolens in de kleur sage hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak het onderdeel van je ochtendritueel.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!