Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Beste kookclub van Nederland verkiezing

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek 

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met The Farm Kitchen’s Kookfabriek, 10x tweemaal een masterclass ter waarde van € 95,- weg.

Gek op koken? Dan moet je echt eens een Masterclass bij de Kookfabriek volgen. Laat je inspireren door een van de bekende chefs, waaronder Alain Caron en Niven Kunz, en beleef samen een heerlijke, leerzame en bovenal gezellige kookworkshop. Een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen en een heerlijk 4-gangen menu te bereiden.

Ben jij enthousiast? Goed nieuws, wij mogen tien mensen blij maken met een masterclass bij één van de vestigingen van de Kookfabriek. De winnaars mogen zelf voor 2 personen een masterclass naar keuze uitzoeken. Zo leer je wat jij leuk vindt! 

Zo maak je kans

Om kans te maken op een masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek voor jou én een vriend(in) hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

jubileumcadeautjes
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!