Lees verder onder de advertentie
Earth’s Own Cuisine
Lees verder onder de advertentie
“Earth’s Own Cuisine” is hét kookboek van The Farm Kitchen. Je vindt meer dan 76 groenterecepten voor thuis in het boek. Natuurlijk kook je met de seizoenen mee én vind je er tips om thuis minder voedsel te verspillen, precies wat The Farm Kitchen belangrijk vindt. Los daarvan zijn de recepten ook nog eens stuk voor stuk ontzettend smaakvol.
Duik in de wereld van The Farm Kitchen
De smaakvolle wereld van The Farm Kitchen delen Annemiek van Leeuwen, Ellen Schut en Jonathan Karpathios maar al te graag. Ze nemen je mee op reis door de verschillende seizoen aan de hand van de heerlijke en maakbare recepten. De gemene deler? Ze omarmen en benutten de overvloed van Moeder Aarde, want er is zoveel plantaardig eten te vinden.
Van een knapperige zomerse salade tot een hartverwarmende winterse stoverij, dit boek biedt inspirerende gerechten die de kracht en diversiteit van groenten laten stralen. Laat je verleiden door gerechten die zijn gemaakt met verse, lokale ingrediënten, en ontdek hoe je seizoensproducten optimaal kunt benutten.
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Tips en trucs
Het kookboek “Earth’s Own Cuisine” gaat verder dan alleen koken; zo vind je ook tips en trucs om producten langer te bewaren en restjes op een creatieve manier te verwerken. Daardoor bespaar je zowel tijd als geld en verklein je ook nog eens tegelijkertijd je ecologische voetafdruk.
Met dit boek ben je in staat om je eetgewoonten te veranderen, en daarmee draag je bij aan een groenere planeet. Ook nog eens op een hele smakelijk manier, dat is toch win-win?!
Onze favoriete recepten uit Earth’s Own Cuisine
Nieuwsgierig geworden? Dat snappen we natuurlijk helemaal! Wij delen onze drie favoriete recepten uit “Earth’s Own Cuisine”, zodat je meteen aan de slag kunt gaan.
1. Geroosterde koningsoesterzwam
Met deze drie favoriete recepten kun je gemakkelijk een heerlijk menu samenstellen. Zo starten we maar al te graag met deze heerlijke koningsoesterzwammen die door onder anderen de sojasaus veranderen in een smaakvol gerecht.
> naar het recept: geroosterde koningsoesterzwam
2. Vlaamse stoverij van witte kool
Dat stoofgerechten altijd vlees moeten bevatten is een fabeltje, dat bewijst dit recept voor een stoof met witte kool wel. Serveer er dikke frieten en (plantaardige) mayo bij en je hoofdgerecht is compleet!
> naar het recept: Vlaamse stoverij van witte kool
3. Chocolademousse
We sluiten af met ons favoriete toetje uit het kookboek “Earth’s Own Cuisine”, een chocolademousse die verslavend lekker is. Door het gebruik van silken tofu krijgt de mousse een geweldige structuur, waardoor je haast niet meer kunt stoppen met eten.
> naar het recept: chocolademousse
Lees ook:
Onze tips
Foodies boekenclub: The Curry Guy één pan
Last Minute Dinners: alles over dit handige kookboek, inclusief menu!
Zo combineer je eten met het juiste bier
Zet deze schitterende kookboeken op je kerstverlanglijstje dit jaar
Bakken in de airfryer: zo doe je dat!
Alles over het nieuwste boek van Donna Hay: “Too Easy”, inclusief recepten!
Alles over ‘Herman kookt terug’ en waarom dit zo veel meer dan een kookboek is…
Alles over het nieuwe kookboek “Bij Meera aan tafel”, inclusief recepten!
Alles over het kookboek “Veggilaine”, inclusief recepten natuurlijk!
Dit zijn de beste kookboeken van 2024
Foodies boekenclub: “ZOETE ZOOI.”
Dit zijn de beste kerst kookboeken vol inspiratie
Sneak peek: exclusieve recepten uit Jamie Olivers nieuwste boek!
Thomas Panterpoes over zijn nieuwe kookboek: “Ik wil mijn recepten voor iedereen toegankelijk maken.”
Foodies boekenclub: “All Day Goodness”
Het nieuwste boek van Jamie Oliver: ‘Simply Jamie’ is uit!
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.
Lees verder onder de advertentie