Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
chocolademousse

Chocolademousse

  • Eenvoudig

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

  • 30 minuten wachttijd30 min. wachttijd

Advertentie

Aantal personen: 4

Ingrediënten

Bereiding

  1. Smelt de chocolade au bain marie of in de magnetron.

  2. Pureer de silken tofu in een keukenmachine of met een staafmixer tot een mousse.

  3. Voeg de ahornsiroop en het cacaopoeder toe.

  4. Mix de gesmolten chocolade door de tofumousse en verdeel over bakjes.

  5. Laat nog 30 minuten opstijven in de koeling.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)
Uit het boek

Earth’s Own Cuisine

€ 29,50
cover earth's own cuisine