Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Online Jubileum Cadeautje koekenpan

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met kookwinkel Oldenhof, tweemaal een Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan ter waarde van € 169,90 per stuk weg.

Ken jij het Franse merk Cristel al? Ze produceren pannen van de hoogste kwaliteit. Iedere pan wordt aan het eind van het productieproces door mensenhanden en –ogen gecontroleerd, zo garanderen zij dat iedere pan aan de strengste eisen voldoet. Niet voor niets hebben ze al diverse prijzen in de wacht gesleept en worden door vele chefs geroemd.

Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan

Het Franse Cristel heeft deze roestvrij stalen pan ontworpen die duurzaam is, te gebruiken is bij hoge temperaturen en weinig onderhoud nodig heeft. Een prachtige pan met een doorsnede van 28 cm, die zowel te gebruiken is op het gasfornuis als op de inductieplaat. Daarnaast beschikt de pan over een exceptionele warmtegeleiding door de klassieke thermodiffusie bodem.  Deze bodem is opgebouwd uit vijf lagen. Aan de buitenzijde zit een laag 18/0 edelstaal, gevolgd door een laag aluminium, een laag versterkte aluminium, een laag aluminium en aan de binnenzijde een laag 18/10 edelstaal. 

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de twee Cristel Castel’Pro Multiply koekenpannen hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!