Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Online Jubileum Cadeautje Bridgerton Bijbel

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met uitgeverij Kosmos, vijf keer het boek ‘De Bridgerton Bijbel‘ ter waarde van € 19,99 weg.

Als er één familie is die weet hoe je goeie feestjes geeft, dan zijn het wel de Bridgertons uit de gelijknamige Netflixserie. Van weelderige bals tot elegante picknicks en chique diners, allemaal zijn ze even geslaagd. En wat verbindt al deze bijeenkomsten met elkaar (behalve de jongedames en -heren op zoek naar een echtgenoot)? Juist, het eten. Want de állerbelangrijkste factor om een feest tot een succes te maken is toch wel het voedsel dat er geserveerd wordt. In De Bridgerton Bijbel voor feesten en partijen vind je alles (maar dan ook echt álles) om elke soort sociale gelegenheid tot in de puntjes voor te bereiden – en hij is echt niet alleen voor Bridgerton-fans.

€ 19,99
Bridgerton Bijbel

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf Bridgerton Bijbels hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

jubileumcadeautjes
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!