Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
wijnspijs wandeling

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met WijnSpijs, 2x een waardebon ter waarde van € 158,- weg.

Gek op wijn & spijs? Dan vindt je een wandeling die de twee combineert vast fantastisch. Waan jezelf op een zondagmiddag door de sfeervolle straten van jouw favoriete stad terwijl je langs zes van de meest charmante restaurants dwaalt. Met de WijnSpijs Wandeling ontdek je niet alleen nieuwe culinaire pareltjes, maar proef je ook bij oude favorieten. Met de cadeaubon verzilver je een culinaire middag vol ontdekkingen voor jou en een vriend(in)! 

WijnSpijs Wandeling

De gelukkige twee winnaars krijgen elk een cadeaubon om samen met een vriend(in), familielid of misschien wel collega een WijnSpijs Wandeling uit te kiezen in een stad naar keuze. De WijnSpijs Wandeling belooft niet alleen een smakelijke ervaring te worden, maar ook een bron van nieuwe inspiratie voor jouw culinaire avonturen. Grijp deze kans om een dag lang te genieten van heerlijke combinaties, terwijl je de beste restaurants van jouw stad verkent.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de twee cadeaubonnen voor een WijnSpijs Wandeling hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak het onderdeel van je ochtendritueel.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!