Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
foodies studio

NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Een eigen plek om recepten op de foto te zetten. Een keuken om in te brainstormen. Een eettafel om lezers aan te ontvangen. Dit voorjaar wordt dat werkelijkheid! Foodies opent in het hart van het mooie Nijmegen, in een van de leukste winkelstraten, een prachtige studio.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Foodies studio

In het voorjaar van 2024 openen we onze eigen studio, in het prachtige centrum van Nijmegen. Een centrale plek waar ons culinaire team aan de slag kan met de recepten voor de merken Foodies en Koken & genieten.

Een plek om te koken

Al meer dan vijftien jaar is Foodies Magazine hét merk dat inspireert in de keuken. De plek voor inspirerende verhalen en toegankelijke recepten. De recepten worden bedacht, gekookt en getest door de redactie van Foodies en andere toegewijde culi-professionals. De Foodies studio in Nijmegen is daar straks dé plek voor. Ook komt de redactie graag in contact met de lezer door het organiseren van masterclasses (leer handige kooktechnieken van onze chef) en inspirerende lunches of diners.

Voorjaar 2024: Foodies studio

Op dit moment zijn we druk bezig met het realiseren van onze droomkeuken. De verwachting is dat we in het voorjaar van 2024 de deuren van onze studio kunnen openen. Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in onze studio via Instagram: @foodiesmagazine en onze website.

de redactie van Foodies
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!