Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Broodrooster

Deze keukenapparatuur mag je niet missen: Enfinigy van Zwilling

In samenwerking met Zwilling/Demeyere
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Zwilling is al meer dan 280 jaar bezig met het ontwerpen en perfectioneren van premium messen. En nu tillen ze dit naar een niveau hoger. Het resultaat is het allereerste mes voor een high-performance blender. Dat is nog maar het begin: vanuit hun passie voor detail en perfectie hebben ze de Enfinigy reeks ontwikkeld. Duurzame, kwalitatieve elektrische keukenapparatuur die voldoet aan de hoogste standaarden; namelijk die van jou als gebruiker.

Keukenapparatuur

Bij Foodies houden we van de juiste keukenapparatuur. Zeker als deze ook nog eens duurzaam en trendy is. Daarnaast is de kwaliteit en het gebruikersgemak natuurlijk erg belangrijk. Zwilling maakt al jaren innovatieve keukenapparatuur. Na jaren onderzoek en ontwikkeling lanceerden ze hun nieuwste lijn: Enfinigy. Tijd om eens in te zoomen op de verschillende producten en hun unieke eigenschappen!

Blender

Maak je het liefst elke ochtend zelf een verse smoothie? Dan mag een goede blender natuurlijk niet ontbreken in je collectie van keukenapparatuur. De belangrijkste componenten van een blender zijn het mes en de motor. Daarom wordt elke Enfinigy blender uitgerust met originele messen van Zwilling in roestvrij staal. Precies die messen waar jarenlang onderzoek naar is gedaan voor het beste resultaat.

De motor, de beker en het mes zijn uiteraard op elkaar afgestemd voor optimale resultaten. Het nieuwe roestvrijstalen mes – met speciale karteling en piranhatanden – werd in Solingen ontwikkeld en gemaakt. Het mes is speciaal gekalibreerd om de motor en mengbeker optimaal te laten samenwerken. Daardoor krijg je onnavolgbare en zeer fijne resultaten. Of je nu smoothies, sauzen of andere gerechten wilt maken; deze blender is ideaal!

Keukenapparatuur: blender

Waterkoker

De nieuwe waterkoker in de reeks van Enfinigy valt op door een modern, tijdloos design en handige features. Natuurlijk kun er ook water mee koken. De dubbelwandige body kan de hitte langer in de kan houden en tegelijk de buitenkant koel houden. Warm water zonder je handen te branden dus. De roestvrijstalen wand is naadloos voor eenvoudige reiniging zonder aanslag. Het deksel gaat maximaal 70 graden open, zodat direct contact met hete stoom vermeden wordt. Deze waterkoker is niet alleen duurzaam en kwalitatief, maar ook nog eens zeer veilig in gebruik.

Keukenapparatuur: waterkoker

Keukenapparatuur: broodrooster

Zowel doordeweeks als in het weekend is het toch heerlijk om te ontbijten met vers geroosterd brood? Maak bijvoorbeeld je ideale toast met je favoriete beleg. Een Enfinigy broodrooster zorgt voor consistente resultaten, zelfs als je veel roostert. De broodroosters zijn gericht op maximaal gebruikersgemak. Zie jij jezelf al aan het ontbijt zitten met perfect geroosterde boterhammen?

Broodrooster

Keukenweegschaal

Hou je van bakken? Dan is een keukenweegschaal onmisbaar! Al gebruiken we deze ook regelmatig bij het koken, ideaal om je ingrediënten mee af te wegen. Deze Enfinigy keukenweegschaal heeft een prachtig design, een stevig glazen oppervlak en een ingebouwde oplaadbare batterij. Je kunt ze eenvoudig schoonmaken en dankzij het grote weegoppervlak blijft het ingebouwde LCD-scherm altijd zichtbaar. Wel zo handig!

Keukenapparatuur: keukenweegschaal

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!