Haal Italië in huis met de Pizzarette® Cool Wall van Emerio

Beleef een Italiaanse pizza-avond met de Pizzarette®. Gewoon aan je eigen eettafel, met de lekkerste ingrediënten, probeer je al je favoriete pizza’s uit. Van een smakelijke Margherita tot Frute di Mare of ook Capricciosa. Doordat de buitenkant niet te heet wordt, is het ook nog eens veilig met (kleine) kinderen. Wel zo gezellig natuurlijk!

Wil jij kans maken op zo’n geweldige Pizzarette® Cool Wall voor maar liefst zes personen? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief en wie weet zit jij binnenkort ook te genieten van je zelfgebakken pizzaatjes! Inschrijven kan via pizzarette.com/foodies.

pizzarette

Pazze e Pizze

Pazze e Pizze is een ‘Roman-style’ Italiaans restaurant met heerlijke krokante pizza-slices, al Taglio en traditionele Romeinse Tonda met de lekkerste toppings. Ze hebben allerlei antipasti, flatbread, pasta’s en toetjes. Glutenvrij en dieetwensen? Bij Pazze e Pizze is dat uiteraard geen enkel probleem!

Met een groter gezelschap? Bij Pazze e Pizze is het ook mogelijk om met grote groepen te komen. Verjaardagen, kinderfeestjes of een pizzacursus, alles is mogelijk! Kijk voor meer informatie op pazzepizze.nl.

Ontvang nu t/m september 2023 maar liefst 20% KORTING op de pizza’s bij vertonen van dit artikel.

pazze e pizze

Pastagael

Fan van echt authentiek Italiaanse pasta? Laat verse pasta aan huis bezorgen door pastagael; de enige plek buiten Italië die verste pasta rechtstreeks aan huis levert! Waar dan ook. Ze zijn een voedingsproducent van ambachtelijke verse pasta en Italiaanse producten. Een familietraditie die begon in Italië en in 2018 is verhuisd naar Nederland. De verse pasta wordt met passie voor de authentieke Italiaanse keuken vanaf nul geproduceerd in de keukens. Het resultaat? De beste Italiaanse producten van de hoogste kwaliteit, die zij willen delen met iedereen! pastagael.com

Ontvang nu tot en met mei 2023 maar liefst 10% KORTING op geselecteerde verse pasta’s met de code ‘FOODIE10’. Bekijk snel het assortiment op de website van Pastagael.

Pastagael

Ravioli