1. Desem paaskleurenbrood
Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar de achtjarige dochter van @dekleinekoksmuts wist wel raad met dit vrolijke paasbrood en bakte hem helemaal zelf. Het resultaat mag er zeker zijn!
2. Zoete challah met pistache en sinaasappel
Wat gaaf om te zien dat jullie met ons coverrecept van foodies april aan de slag zijn gegaan! Bij @foodyourchoiz is hij super goed gelukt.
3. Bibimbap met spek en eieren
Een van jullie favorieten uit het maartnummer! We kregen super veel mooie foto’s toegestuurd van dit lekkere gerecht. Ook bij @miekbax kwam hij op tafel.
4. Pittige bulgur met harissa
@its.about.health liet zich inspireren door de pittige bugur uit het januarinummer van foodies. Zelf maakte ze deze variatie en oh wat ziet het er lekker uit! Tof dat jullie ook lekker uit de oudere edities van foodies blijven koken.
5. Walnoot-koffiecake
Ook via Facebook krijgen we de allerlekkerste foto’s toegestuurd. Carolien maakte de walnoot-koffiecake, maar dan met pecannoten. Wij vinden dit een blijvertje!
Heb jij ook iets gekookt uit foodies? Vergeet dan niet om je foto’s te taggen met #Iamfoodies. Misschien zie jij jouw creatie wel terug op onze Instagram of website.