1. Desem paaskleurenbrood

Het ziet er misschien ingewikkeld uit, maar de achtjarige dochter van @dekleinekoksmuts wist wel raad met dit vrolijke paasbrood en bakte hem helemaal zelf. Het resultaat mag er zeker zijn!

2. Zoete challah met pistache en sinaasappel

Wat gaaf om te zien dat jullie met ons coverrecept van foodies april aan de slag zijn gegaan! Bij @foodyourchoiz is hij super goed gelukt.

Dit bericht bekijken op Instagram

Zoete challah met pistache en sinaasappel . . Op de Cover van Foodies magazine, staat dit heerlijke vlechtbrood. Ontzettend goed gelukt en een heerlijk recept om te maken. . . Heb gemerkt dat het kneden van deeg erg ontspannend werkt. . Sta jij ook zoveel in de keuken in deze crisis? Het klinkt raar, maar vind het heerlijk. . Normaalgesproken maak ik allemaal lekkere dingen in de supermarkt. Dat kan nu niet, dus doen we het thuis. Iedereen blij. We maken er gewoon het beste van. Hang in there folks! . . #coverrecipe #foodiesmagazine #cookthecover #recipe #whatsfordiner #newrecipe #challah #sweetchallah #vlechtbrood #sinaasappel #pistache #citroenglazuur #heelhollandbakt #ontspanning #marchissue #scrumptiouskitchen #photoforinspiration #farmtotable #momentsofmine #seekthesimplicity #beautifulcuisines #littlestoriesofmylife #thecookfeed #liveauthentic #tv_foodlovers #foodblogfeed #braidbread #ovenbread #runningoutofflower #lovetobake

Een bericht gedeeld door Jenny Mels (@foodyourchoiz) op

3. Bibimbap met spek en eieren

Een van jullie favorieten uit het maartnummer! We kregen super veel mooie foto’s toegestuurd van dit lekkere gerecht. Ook bij @miekbax kwam hij op tafel.

4. Pittige bulgur met harissa

@its.about.health liet zich inspireren door de pittige bugur uit het januarinummer van foodies. Zelf maakte ze deze variatie en oh wat ziet het er lekker uit! Tof dat jullie ook lekker uit de oudere edities van foodies blijven koken.

Dit bericht bekijken op Instagram

Eating well is a form of self love🍃🥑 Goedemorgen!💗 Hoe gaat ie met jullie?😊Ik hoop dat jullie allemaal nog gezond zijn!😇Om jullie gezondheid toch nog een boost te geven, blijf ik gewoon receptjes plaatsen!😌De supermarkten raken namelijk weer voller en met wc-papier hoef je gelukkig niet te koken🧻Waar je wel mee moet gaan koken is bulgur🌾Hoewel dit al wel een tijdje bekend is, at ik het laatst pas voor het eerst, oops!🙈Maar als ik had geweten dat je daar zulke lekkere gerechten als deze Marokkaanse bulgur met munt mee kunt maken, had ik dit ingrediënt eerder in mijn keukenkastje geplaatst😍Deze maaltijd is geïnspireerd bij de pittige harissa bulgur van @foodiesmagazine maar ik stak hem in een iets ander jasje en dat pakte geweldig goed uit!🤩Het pittige van de harissa en het frisse van de citroen🍋en munt🍃gaan erg goed samen en ik weet zeker dat je hiermee iedereen thuis blij maakt!☺️Dus, besteed jij vandaag je vrije tijd in de keuken?👩🏼‍🍳Het gerecht is simpel en bevat niet veel ingrediënten😊Snel naar de supermarkt dus! Wel met 1,5 meter afstand😉🦠Je vind het recept via de link in mijn bio of kopieer de link hieronder😘Fijne maandag en stay healthy!❤️ http://www.itsabouthealth.nl/2020/03/30/marokkaanse-bulgur-met-harissa-en-munt/ – Heb jij wel eens bulgur gegeten?🌾

Een bericht gedeeld door Nannique Spiek (@its.about.health) op

5. Walnoot-koffiecake

Ook via Facebook krijgen we de allerlekkerste foto’s toegestuurd. Carolien maakte de walnoot-koffiecake, maar dan met pecannoten. Wij vinden dit een blijvertje!

Heb jij ook iets gekookt uit foodies? Vergeet dan niet om je foto’s te taggen met #Iamfoodies. Misschien zie jij jouw creatie wel terug op onze Instagram of website.

Afbeelding kan het volgende bevatten: toetje en eten