Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Heinz tomato ketchup pickles

Vers van de pers: Heinz Tomato Ketchup pickle en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Heinz Tomato Ketchup Pickle

Ben jij team ketchup? En ook liefhebber van pickles op je burger? Let dan goed op. Heinz introduceert namelijk een nieuwe smaak: Heinz Tomato Ketchup Pickle. Ketchup, maar dan met big pickle energy. De smaak van een burger, in een fles. Wil je ook proeven? Ga dan gauw naar de winkel, want de ketchupsmaak is vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt. En nog meer Heinz nieuws: onlangs kondigde de sauzenproductent ook een knalroze Babecuesaus aan. Deze is vanaf nu verkrijgbaar bij de Tesco vestigingen, in Engeland. Of de saus ook naar Nederland komt is nog even afwachten..

Heinz tomato ketchup pickles

Thick Shake Tompouce bij Domino’s

Koningsdag staat bijna voor de deur, en daar mag een oranje tompouce niet bij ontbreken. Elk jaar rijst de vraag: hoe eet je een tompouce zonder er een bende van te maken? Domino’s biedt het antwoord op deze vraag met de drinkbare oranje Thick Shake Tompouce. Deze heerlijke traktatie is vanaf vandaag verkrijgbaar – zolang de voorraad strekt – bij deelnemende Domino’s vestigingen in Nederland.

 

Cover voor
BBQ'en bij Willem met team Foodies

Vacature: accountmanager

Voor ons sales-team zijn we op zoek naar een beginnende of ervaren accountmanager die enthousiast is over sales, food en media. Je gaat klanten verbinden met ons merk Foodies en de Foodies Studio in hartje Nijmegen waar we al onze recepten maken en de content voor Foodies creëren. Wil je meer weten?

Bekijk de vacature

Gulpener Blond Vlierbloesem

Weet je nog, het Gulpener Blond Vlierbloesem biertje dat de bierbrouwer onlangs introduceerde? Dit zomerse biertje is op de London Beer Competition uit 180 inzendingen gekozen tot beste bier van het jaar. De competitie wordt georganiseerd door The Beverage Trade Network en beoordeelt de bieren op kwaliteit, prijs-kwaliteit verhouding en verpakking. Heb je ook dorst gekregen? Het biertje is zowel op de terrassen als in de supermarkt te vinden.

 

Gulpener blond vlierbloesem
Spaanse kaasballetjes met alioli tapas

Recepten voor Koningsdag

Voor op de vrijmarkt of op een feestje; met deze gerechten vier je de verjaardag van de koning in stijl. Met een Aperol Spritz in je hand en een tafel vol hapjes is het altijd feest!

Naar de recepten
Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!