Advertentie
Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.
Wil je ook iedere week de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Heinz Tomato Ketchup Pickle
Ben jij team ketchup? En ook liefhebber van pickles op je burger? Let dan goed op. Heinz introduceert namelijk een nieuwe smaak: Heinz Tomato Ketchup Pickle. Ketchup, maar dan met big pickle energy. De smaak van een burger, in een fles. Wil je ook proeven? Ga dan gauw naar de winkel, want de ketchupsmaak is vanaf nu verkrijgbaar in de supermarkt. En nog meer Heinz nieuws: onlangs kondigde de sauzenproductent ook een knalroze Babecuesaus aan. Deze is vanaf nu verkrijgbaar bij de Tesco vestigingen, in Engeland. Of de saus ook naar Nederland komt is nog even afwachten..
Thick Shake Tompouce bij Domino’s
Koningsdag staat bijna voor de deur, en daar mag een oranje tompouce niet bij ontbreken. Elk jaar rijst de vraag: hoe eet je een tompouce zonder er een bende van te maken? Domino’s biedt het antwoord op deze vraag met de drinkbare oranje Thick Shake Tompouce. Deze heerlijke traktatie is vanaf vandaag verkrijgbaar – zolang de voorraad strekt – bij deelnemende Domino’s vestigingen in Nederland.
Vacature: accountmanager
Voor ons sales-team zijn we op zoek naar een beginnende of ervaren accountmanager die enthousiast is over sales, food en media. Je gaat klanten verbinden met ons merk Foodies en de Foodies Studio in hartje Nijmegen waar we al onze recepten maken en de content voor Foodies creëren. Wil je meer weten?
Gulpener Blond Vlierbloesem
Weet je nog, het Gulpener Blond Vlierbloesem biertje dat de bierbrouwer onlangs introduceerde? Dit zomerse biertje is op de London Beer Competition uit 180 inzendingen gekozen tot beste bier van het jaar. De competitie wordt georganiseerd door The Beverage Trade Network en beoordeelt de bieren op kwaliteit, prijs-kwaliteit verhouding en verpakking. Heb je ook dorst gekregen? Het biertje is zowel op de terrassen als in de supermarkt te vinden.
Recepten voor Koningsdag
Voor op de vrijmarkt of op een feestje; met deze gerechten vier je de verjaardag van de koning in stijl. Met een Aperol Spritz in je hand en een tafel vol hapjes is het altijd feest!
Onze tips
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Anne Mebelder
Redacteur
Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?