Foodies 11/2024
Lekker stoven
fd2411 cover
Zoetzure pickles van groenten

Zoetzure pickles van groenten

  • Gemiddeld

  • 20 minuten bereidingstijd20 min. bereidingstijd

Advertentie

Aantal personen: 8

Ingrediënten

Bereiding

  1. Blancheer de venkel, de wortel en de prei ca. 3 minuten. Spoel met koud water en laat uitlekken.

  2. Breng voor het zoetzuur de wijn, de olijfolie, de azijn, de laurierblaadjes, het venkelzaad, de peperkorrels, de rietsuiker en het zout aan de kook en schenk het mengsel over alle groenten. Laat afkoelen en laat marineren tot het serveren.

Per portie: 82 kcal | 2 g koolhydraten | 1 g eiwit | 6 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Lara Holmes Styling: Polly Webb-Wilson Foodstyling: Lizzie Harris

Wat vind jij van dit recept?

0 / 5.0 (0 stemmen)