
We kennen het allemaal: die momenten waarop je even niet meer weet wat je moet koken. Inspiratie lijkt ver te zoeken en tussen alle recepten zie je door de bomen het bos niet meer. Geen zorgen! Elke maand verzamelen wij jullie meest gezochte Foodies recepten, zodat je altijd een smakelijke oplossing hebt.
Lees verder na de advertentie
Meest gezochte recepten april
Wat een ontzettend lekkere maand april hebben we achter de rug! Over het algemeen was het heerlijk weer, hebben we Pasen goed gevierd met heerlijke recepten én genoten we van een gezellige Koningsdag. Maar wat aten we zoal tijdens deze maand? Eén ding is in ieder geval zeker: we gingen volop aan de slag met frisse recepten die snel op tafel staan en kijken uit naar Zuid-Europese vakanties. Dit zijn de meest gezochte recepten van april.
Meest gezochte recepten

Soep van geroosterde courgette met pecorino
Geniet van een heerlijke soep van geroosterde courgette met de rijke smaak van pecorino. Perfect als voorgerecht of lichte maaltijd.

Rabo de toro
Rabo de toro is een klassiek Spaans gerecht met ossenhaas. Met dit recept haal je Spanje naar jouw eigen keuken!

Makkelijke aardbeienmousse
Hoe makkelijk wil je het maken? Deze aardbeienmousse bestaat uit slechts vier ingrediënten en staat al binnen twintig minuten op tafel!

Aspergesoep
Zodra de eerste asperges op de markt liggen, slaan wij groot in. Niet alleen om de klassieke combinatie met ham en ei te maken, maar ook om zelf aspergesoep te maken. Wij delen het recept, tips en heerlijke variaties!
Wekelijks de laatste foodtrends en de lekkerste recepten ontvangen?

Wraps met krokante kip
Brenda: “Deze wraps met krokante kip behoren tot mijn favoriete camping recepten.” Een snel, makkelijk en vooral erg lekker recept uit het Brenda Kookt magazine.

Lemoncurd-trifle
Zo’n grote schaal op tafel staat fantastisch. Maar ieder een eigen schaaltje lemoncurd-trifle mag natuurlijk ook. Met dit dessert maak je er hoe dan ook een feestje van!

Agua de Valencia
Agua de Valencia is een verfrissende Spaanse cocktail, die oorspronkelijk uit de regio Valencia komt. Het is een heerlijke mix van sinaasappelsap, cava, gin en wodka. Maak nu gemakkelijk de lekkerste Agua de Valencia met dit recept!

Gegrilde perzik met burrata en serranoham
Dit heerlijke recept kun je zowel gebruiken als bijgerecht naast een lekker stuk vis of als hoofdgerecht op zich. Maar hier dan een lekkere salade bij met een vers stokbrood.

Aardappel-lente-uisoep
Maak met ingrediënten die je waarschijnlijk al wel in huis hebt een soep waar je warm van wordt: aardappel-lente-uisoep.

Pappardelle met worst van Jamie Oliver
Deze pappardelle met worst van Jamie Oliver staat al in een kwartier op tafel, zonder dat je hoeft in te leveren op smaak!
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Onze tips

25+ avondeten recepten voor elke dag

Snel avondeten: 15x recepten binnen 15 minuten

Wat eten we vanavond? 15x lekkere recepten voor elke dag

3-gangendiner voor thuis: inspiratie en recepten

Snelle eenpansgerechten: 5x recepten

HelloFresh kortingscode: dit is de hoogste korting in Nederland ooit!

Deze nieuwe ijssmaken van Magnum wil je zeker proeven!

Van cocktail tot limo: leer het in de workshop van The Good Spice & Foodies Magazine
Julie van den Berg
Altijd in voor een feestje. Vooral als er eten is. Maakt van elk ontbijt een toetje en kan de avond ervoor al niet wachten om het op te eten. Maar denkt hier ondertussen ook al na over wat er vanavond op tafel komt.