
Roti kip masala
Eenvoudig
ca. 1 uur en 10 minuten bereidingstijdca. 1 u. en 10 min. bereidingstijd
Bereiding
Wrijf de kipdijfilets aan beide zijden in met het zout en de peper en snijd in hapklare blokjes. Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur en bak de kipblokjes er rondom in aan. Neem uit de pan en houd de kip apart.
Fruit in dezelfde pan de ui glazig. Voeg de knoflook toe, bak nog een halve minuut en voeg de tomaat en de aardappel toe. Voeg ook de komijn, de kerrie masala en het kippenbouillonblokje toe aan de pan en roer goed. Voeg ook de kip opnieuw toe aan de pan en schep om. Schenk het water erbij en leg de madame-jeanette op de ingrediƫnten.
Leg de deksel op de pan en laat ca. 50 minuten zachtjes koken. Roer regelmatig. Voeg de stukjes kousenband toe, roer opnieuw en bak nog eens ca. 10 minuten.
Kook tijdens het sudderen van de kip masala de eieren in ca. 8 minuten gaar. Spoel ze met koud stromend water en pel ze. Halveer de gekookte eitjes.
Verwarm de rotiplaten volgens de instructies op de verpakking. Verdeel de rotiplaten over borden en serveer met de kip masala. Leg op elk bord een eitje.