Bereiding

  1. Verhit 2 el olijfolie in een braadpan. Bak er het worstvlees bruin en rul in.
  2. Voeg de knoflook en het venkelzaad toe en bak ca. 2 minuten. Voeg het paprikapoeder, de peterselie en de chilivlokken toe en bak ca. 2 minuten verder.
  3. Giet de passata en de bouillon bij het vlees. Laat de saus met het deksel op de pan ca. 20 minuten op laag vuur sudderen.
  4. Kook ondertussen de rigatoni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en roer hem voorzichtig door de saus. Breng op smaak met zout, peper en 2 el olijfolie. Strooi de parmezaan over de pasta en garneer eventueel met extra peterselie.

Lekker met een Baladin Nora!

Per portie: ca. 1101 kcal
46 g eiwit | 50 g vet | 114 g koolhydraten

Foto’s: Willem van Santen Foodstyling & receptuur: Jacqueline Sluijter Styling: Femke van Waveren