Abonneren
Foodies 07/2025
Top 50 van de zomer
cover van foodies zomernummer
Recepten met kokosmelk: kipcurry met kokosmelk

Kipcurry met kokosmelk

  • Eenvoudig

  • 10 minuten bereidingstijd10 min. bereidingstijd

  • ca. 8 uur en 20 minuten wachttijdca. 8 u. en 20 min. wachttijd

Deze curry barst van de rijke en diepe smaken, dankzij de langzame garing in de slowcooker. Terwijl de ingrediënten rustig sudderen, kunnen de specerijen goed tot hun recht komen. Even geduld, maar dan heb je ook wat!

Lees verder onder de advertentie

Aantal personen
4

Ingrediënten

Benodigdheden

  • slowcooker
Deze curry barst van de rijke en diepe smaken, dankzij de langzame garing in de slowcooker. Terwijl de ingrediënten rustig sudderen, kunnen de specerijen goed tot hun recht komen. Even geduld, maar dan heb je ook wat!

Bereiding

  1. Zet de slowcooker aan op HIGH en laat ca. 15 minuten voorverwarmen. Doe alle ingrediënten, behalve de koriander en de rode peper, in de slowcooker. Roer alles goed door elkaar, zet een deksel op de slowcooker en laat 4 uur stoven op HIGH of 8 uur op LOW.

  2. Zet de slowcooker uit en breng de curry op smaak met zout en peper. Garneer met de koriander en de rode peper. Lekker met rijst en/of naanbrood.

Per portie: 408 kcal | 8 g koolhydraten | 32 g eiwit | 27 g vet

© Olive Magazine / Immediate Media  Receptuur: Janine Ratcliffe Foto’s: Ant Duncan en Charlie Richards Styling: Tony Hutchinson  Foodstyling: Katy Greenwood

Wat vind jij van dit recept?

4.4 / 5.0 (346 stemmen)
Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!