Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
hoe open je oesters

Oesters met sjalottenvinaigrette

  • Eenvoudig

Advertentie

Aantal oesters
6

Ingrediënten

Verse oesters hebben eigenlijk niets nodig. Maar wanneer je oesters toch een klassieke touch wilt geven, gebruik dan deze sjalottenvinaigrette. Mooi geserveerd in een oesterschelp.

Bereiding

  1. Snijd de sjalot ragfijn en schep de sjalot in een oesterschep. Schenk de rodewijnazijn erbij tot de sjalotjes net onder staan.

  2. Serveer de oesters koud, met de sjalottenvinaigrette en de citroenpartjes er los bij om naar smaak wat sjalottenvinaigrette of een kneepje citroen toe te kunnen voegen.

Iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Wat vind jij van dit recept?

4.7 / 5.0 (9 stemmen)