
In het normaal al winderige Zeeland waait het vandaag zo hard, dat zelfs de Zeeuwen het niet verantwoord vinden om met een bootje op zoek te gaan naar de tafeloesters. Maar, geen nood, als we nog een beetje geduld hebben is er een alternatief. De oestertafels staan zo’n kilometer uit de kust, als we wachten tot het écht laag water is, kunnen we erheen waden. Mark, de kweker van de tafeloesters, heeft waadpakken geregeld en dus kunnen we alsnog op pad. Benieuwd hoe dat eraan toe ging? Je leest het in Foodies februari, maar wij geven je vast een sneak peak.
Lees verder na de advertentie
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Dit bericht bekijken op Instagram



Onze tips

Dit zijn de beste kazen voor kaasfondue

16x toetjes in een glaasje

6x bakken met speculaaskruiden

Zelf stoofperen maken: ouderwets lekker recept

Gourmettips voor een gezellige avond

Wat eet je bij kaasfondue? Dit zijn de lekkerste dips

Zó bak je de brownie van je dromen

Dit zijn de lekkerste wijnen voor kerst

Sanne
Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltaart met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is. Was hoofdredacteur tot 2022.




