In het normaal al winderige Zeeland waait het vandaag zo hard, dat zelfs de Zeeuwen het niet verantwoord vinden om met een bootje op zoek te gaan naar de tafeloesters. Maar, geen nood, als we nog een beetje geduld hebben is er een alternatief. De oestertafels staan zo’n kilometer uit de kust, als we wachten tot het écht laag water is, kunnen we erheen waden. Mark, de kweker van de tafeloesters, heeft waadpakken geregeld en dus kunnen we alsnog op pad. Benieuwd hoe dat eraan toe ging? Je leest het in Foodies februari, maar wij geven je vast een sneak peak.
Tip!
Ben je op zoek naar culinaire inspiratie, uitdaging én wil je graag meer lezen over koken?Shop een losse editie van Foodies Magazine al vanaf 6,50
Dit bericht bekijken op Instagram
Onze tips
Deze curry recepten wil je vanavond nog maken
6x romantische gerechten voor twee personen
Must-haves: deze producten uit de toko wil je halen
Last-minute valentijnsdiner: makkelijke recepten
Dit zijn de allerlekkerste Vietnamese gerechten
Meer dan kimchi: 12x Koreaanse gerechten
Zo overleef je de winterdip: heerlijke recepten en energieboosters
Wintersport in huis: 7x Oostenrijkse gerechten
Sanne
Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltaart met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is. Was hoofdredacteur tot 2022.