Advertentie
Onze hoofdredacteur Joachim werd gevraagd of hij met een collega een paar dagen wijn wil proeven in de Elzas. Zijn collega Arjan werkt voor het blad Auto Review. En hij houdt van wijn. Ze houden allebei van wijn. Arjan mag schrijven over de fijne Renault Espace Initiale Paris die ze hebben meegekregen, en Joachim schrijft over de wijn – goed geregeld toch? Tijd voor een roadtrip: op naar de Elzas!
Druiven plukken
Eenmaal in de Elzas worden ze wel meteen aan het werk gezet. ‘Even niet proeven, slurpen en uitspugen, maar met de handen werken.’
Aan tafel!
Het harde weken wordt afgesloten met heerlijke lunch. ‘Op tafel staan flessen wijn en water, er wordt brood gesneden en er gaan schalen met ham en boter rond.’
Lees volgende week het hele avontuur van Joachim en Arjan in de Elzas op onze blog + een lijst van wijndomeinen die je daar móet bezoeken.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Redactie