Heb jij de nieuwe tussendoorrepen van No Fairytales al gespot? Deze repen zijn gemaakt van gepofte granen en krokante peulvruchten, zijn lager in suiker, bevatten slechts 99 kcal, en zijn vezelrijk. Hiermee heb je altijd een lekker én verantwoord tussendoortje bij de hand. Zeker als winnaar van deze actie, want die krijgt genoeg repen om een jaar lang van te kunnen snacken!

No Fairytales

Jaar lang gratis repen

De heerlijke tussendoorrepen van No Fairytales zijn verkrijgbaar in de smaken Naturel, Pinda Pretzel en Banaan. Je kunt de repen kopen bij Albert Heijn en Hoogvliet of een jaar gratis repen winnen met deze toffe actie. De winnaar krijgt voor elke week van het jaar een doosje gratis repen toegestuurd en kan dus een jaar lang gratis gezond snacken!

Zo maak je kans

Wil jij een jaar lang gratis repen van No Fairytales t.w.v. € 137,80 winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op tijd voor Moederdag op 13 mei de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 8:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

moederdag cadeautjes