Gezonder frituren

Voor een lekkere snack hoef je de friteuse niet meer uit de kast te halen. In de trendy SnackTastic® bak je aperitiefhapjes, bitterballen en vleeskroketten met maar liefst 80% minder vet. Wil je extra variatie met groentjes, scampi’s, kippenvleugels of andere tapas? Dankzij de Hot Air Technologie van de SnackTastic® kan het allemaal, zonder vervelende geurtjes én in een mum van tijd.

Meer functies

De SnackTastic® heeft acht voorgeprogrammeerde functies: verse frietjes, diepvriesfrietjes, kip, snacks, diepvriessnacks, cupcakes, steak en vis. Ook handig: toetsen voor opwarmen, warmhouden en ontdooien van gerechtjes. Bovendien kun je de functies personaliseren, zodat de SnackTastic® precies naar jouw wensen frituurt, bakt, grilt of braadt. Meer weten over deze onmisbare krachtpatser? Kijk dan op de website van Fritel.

Zo maak je kans

Om deze snacktastische prijs te winnen, hoef je ons niet te voorzien van hapjes (mag natuurlijk wel!). Vul het onderstaande formulier in en je dingt mee om de hoofdprijs. Morgen trekken we al een winnaar, dus wees er snel bij!

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Meedoen aan deze winactie is niet meer mogelijk. De winnaar is Remi uit Hengelo. Gefeliciteerd!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

foodies adventskalender 2019