Advertentie
Espresso maken als een echte barista is precisiewerk en dat goudbruine crèmelaagje krijg je niet zomaar. Met de espressomachines van SOLIS voer je het nauwkeurige proces op eenvoudige wijze uit. Belangrijk: gebruik altijd vers gebrande bonen!
Halfautomaat espressomachines
Er zijn volautomatische espressomachines, single serve machines en halfautomaat espressomachines. Met een halfautomaat espressomachine kun je het resultaat naar eigen hand zetten en de perfectie van de Italiaanse espresso evenaren. De SOLIS Barista Perfect Pro, SOLIS Caffespresso Pro en SOLIS Grind & Infuse Pro zijn zulke halfautomaten.
Espresso maken met een halfautomaat wil zeggen dat je zelf de filterdrager (piston) bedient, de dosering koffie bepaalt en de gemalen koffie aandrukt met een tamper. Je hebt meer invloed waardoor het zetten van espresso echt een passie wordt.
De Gold Standard
SOLIS gaat uit van vier basiselementen om de perfecte espresso te zetten: vers gebrande bonen, de ideale watertemperatuur, voorpercolatie onder lage druk waarbij het aroma vrijkomt, en de juiste extractiedruk. Door gebruik te maken van deze basiselementen ben je verzekerd van een perfect kopje espresso.
Kijk bij Solis.
Onze tips
Liveblog: zo staat het met de Foodies studio
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Groentefeest!’
Vers van de pers: Chilli Chan’s handgemaakte noedels en meer!
WIN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 15x Foodies’ Italië special
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
Redactie