Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Foodies studio

Liveblog: zo staat het met de Foodies studio

Advertentie

Een eigen plek om recepten op de foto te zetten. Een keuken om in te brainstormen. Een eettafel om lezers aan te ontvangen. Dit voorjaar wordt dat werkelijkheid! Foodies opent in het hart van het mooie Nijmegen, in een van de leukste winkelstraten, een prachtige studio. Wil jij op de hoogte blijven? In deze liveblog delen wij elke week waar we op dit moment mee bezig zijn.

Foodies Studio

Al meer dan vijftien jaar is Foodies Magazine hét merk dat inspireert in de keuken en ons jubileumjaar wordt éxtra speciaal met de opening van onze eigen studio. Foodies opent dit jaar de allereerste Foodies Studio. Een plek waar recepten worden getest, gekookt en gefotografeerd, maar ook een plek om lezers te ontmoeten en om masterclasses te geven.

Mis het niet: de Foodies studio

Benieuwd waar we op dit moment mee bezig zijn? Lees dan snel verder en meld je aan voor onze nieuwsbrief om geen update te missen:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Najaar 2023

Een eigen huis, een plek onder de zon! Een eigen studio was al lang een droom van de redactie en eindelijk is het zo ver. In het najaar van 2023 viel ons oog op een prachtige pand in het centrum van Nijmegen. In de oudste stad van Nederland, verscholen tussen de restaurants en winkels, openen wij binnenkort onze deuren. Maar voordat het zo ver is, moet er nog heel wat gebeuren…

Klik op de onderstaande video voor een eerste indruk van de Foodies studio:

Voorjaar 2024

Op dit moment zijn we druk bezig met het realiseren van onze droom. De verwachting is dat we in het voorjaar van 2024 de deuren van onze studio kunnen openen, maar we geven je graag alvast een sneak peek.

Klik op de video om met Marieke een kijkje te nemen in het pand:

Week 18

Achter de schermen zijn we druk bezig met een grote verbouwing. Want wat is een kookstudio zonder keuken? Maar voordat we onze droomkeuken kunnen creëren, moet de basis eerst goed zijn. Daarom is deze week de vloer geschuurd:

Week 19

De vloer is gedaan… tijd voor de muren! Onze studio is afgelopen week van top tot teen geschilderd. We hebben gekozen voor een lichte kleur op de muren zodat we een rustige basis hebben voor onze foto’s en video’s. Klik op de onderstaande video om te zien hoe het geworden is:

Week 20

Woehoe, het begin van de prachtige keuken wordt zichtbaar! Deze week komt Keller Keukens langs om de ingetekende keuken te plaatsen. Nog even geduld en we kunnen aan de slag. Benieuwd naar de voortgang? Bekijk dan onderstaand filmpje:

Week 22

De eerste meubels zijn binnen! We ontvingen prachtige tafels en stoelen van They & Me, tijd om ze deze week uit te pakken en in elkaar te zetten. De studio begint steeds meer vorm te krijgen, nog even en we kunnen écht aan de slag…!

Benieuwd naar de voortgang? Bekijk snel dit filmpje:

uitpakken meubels They & Me
Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!