Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
kookboek Dille & Kamille

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: 10x kookboek ‘Groentefeest!’

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met Dille & Kamille, vijf keer hun kookboek ‘Groentefeest’ ter waarde van € 29,95 weg.

Het is dit jaar niet alleen ons jubileum maar ook die van Dille & Kamille. Speciaal voor de 50ste verjaardag van de winkel hebben ze samen met de tweesterren Michelin-chef Sidney Schutte ‘Groentefeest!‘ ontwikkeld. Een kookboek met maar liefst 100 verrassende groenterecepten en als mooie extra een handige groentekalender achterin het boek. Bij elke maand staat precies welke groente je kunt oogsten en eten. Door te koken op het ritme van de seizoenen, eet je de groente wanneer ze het lekkerst én voedzaamst zijn. 

Kookboek Dille & Kamille

Lekker én bewust eten is voor Dille & Kamille en Sidney Schutte, chef-kok van tweesterrenrestaurant Spectrum in hotel Waldorf Astoria in Amsterdam, een belangrijk aandachtspunt. Het eten van meer groenten, het liefst biologisch en van het seizoen, is gezond en ook nog eens ontzettend lekker. Bovendien doe je er de planeet ook een groot plezier mee en dit is precies wat Dille & Kamille al 50 jaar wil: mensen inspireren om bewust te leven, in harmonie met elkaar en de natuur.  

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf kookboeken van Dille & Kamille hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken

(winactie gesloten)

jubileumcadeautjes
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!