Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Slapen29 (2)

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: overnachting bij natuurhuisje Slapen op 29 

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij een overnachting bij natuurhuisje Slapen op 29 ter waarde van € 135,- weg.

Aan de rand van de heuvelachtige bossen en het gezellige wijndorp in Groesbeek schittert natuurhuisje Slapen op 29. Een luxe Bed and Breakfast met het gevoel van vrijheid. Kom tot rust in de luxe outdoor suite, fiets de wijnroute en geniet van de heerlijke hapjes en streekgerechten uit de buurt.  

Slapen op 29

De luxe, vrijstaande suite is 50m2 en is smaakvol ingericht in rustgevende en natuurlijke kleuren. De suite beschikt over een luxe badkamer, keuken en als mooie bonus een heerlijke  houtkachel, waarbij je gezellig een wijntje drinkt of een boek leest en je opwarmt.

Je vindt het natuurhuisje in Groesbeek, nabij Nijmegen. Groesbeek staat bekend om zijn ligging, heuvels, bossen en heeft maar liefst 6 wijngaarden. Fiets de wijnroute en geniet van de heerlijke hapjes en streekgerechten uit Groesbeek. Naderhand kun je in het tuintje van Slapen op 29 heerlijk genieten bij de vuurkorf en de ondergaande zon.  Op het terras met eigen ingang en tuintje heb je een prachtig uitzicht op de Wolfsberg en de bossen.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de overnachting bij Slapen op 29 hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

jubileumcadeautjes
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!