
Eclairs, macarons, croissants; de klassieke zoetigheden, dat verstaat Roel onder 'holy sweets'. Om die reden gaf hij ook zijn patisserie die naam. Na jarenlang in dienst te zijn geweest van gerenommeerde zaken als Vesters, Plaats 1, Restaurant Beau, Hotel-Restaurant Manna en Blue, werd het tijd voor iets van hemzelf. Een winkel met productieruimte, waar mensen kunnen genieten van goede koffie en klassieke, moderne taart(jes) en zoetigheden.
Lees verder na de advertentie
Ambacht
De zaak moest draaien om het ambacht. Om die reden is de open keuken gekozen; iedereen kan Wagenaar op de vingers kijken hoe hij heel nauwkeurig zijn kunstwerkjes in elkaar zet. Maar als Roel niet in de keuken staat, staat hij achter de toonbank. Om uitleg te geven over zijn aanbod, zijn klanten te helpen en vooral: zijn klanten keuzestress zien hebben (we spreken uit ervaring!)
Lees verder na de advertentie
Keuzestress!
Want hoe kies je uit al die heerlijke gebakjes en bonbons? Ga je voor een koffie-eclair met chocoladeschotsen, een limoen-meringuetaartje, hazelnoot-schuimgebak of toch een zanddeegtaartje met vers fruit? En om het nog moeilijker te maken: Roel maakt ook de lekkerste bonbons in de smaken vanille, karamel, pistache en framboos. En natuurlijk mogen macarons in alle kleuren van de regenboog in het aanbod van deze toppatissier niet ontbreken.
Hoewel Nijmegen al twee patisserie-zaken kent, denkt Roel met zijn Holy Sweets een goede aanvulling te zijn op het huidige aanbod. Dankzij zijn creativiteit, zijn gebruik van pure producten en smaken en zijn vakmanschap zullen zijn 'holy sweets' over de toonbank vliegen. In de tijd dat wij er waren rinkelde de welkomstbel aan de deur voortdurend en vulde hij het ene na het andere doosje met taarten. Bij Holy Sweets moet je zijn voor je zoete trek!
Zin gekregen in zoetigheid? Je vindt Holy Sweets aan de Houtstraat 63 in Nijmegen.
Onze tips

Dit zijn de lekkerste terrassen van Nederland

Drie topchefs, één missie: lees alles over dit unieke Earth Day-diner

Restaurants in Leeuwarden: de beste hotspots & tips

Cocktailbar Hidden in Arnhem opent nieuwe speakeasy

Restaurants in Londen: de beste hotspots, pubs & bars

Londen on a budget: met deze tips houd je het betaalbaar

Destination dupes: de mooiste steden zonder massatoerisme

De oudste wijnroute van Frankrijk – de Elzas – bestaat meer dan 70 jaar

Restaurants in Turijn: dit zijn de beste hotspots & tips

Tres Rotterdam: intiem dineren terwijl je wegdroomt bij elke hap

Dit zijn de goedkoopste Michelinrestaurants van Nederland

Restaurants in Deventer: de beste hotspots & tips

Eten, genieten én het mooiste uitzicht: nhow Rotterdam Hotel

Restaurants in Den Bosch: dit zijn de beste hotspots & tips

Dit zijn de meest legendarische restaurants ter wereld

Ontdek Empordà: de wijnstreek van de Costa Brava
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.