
Eclairs, macarons, croissants; de klassieke zoetigheden, dat verstaat Roel onder 'holy sweets'. Om die reden gaf hij ook zijn patisserie die naam. Na jarenlang in dienst te zijn geweest van gerenommeerde zaken als Vesters, Plaats 1, Restaurant Beau, Hotel-Restaurant Manna en Blue, werd het tijd voor iets van hemzelf. Een winkel met productieruimte, waar mensen kunnen genieten van goede koffie en klassieke, moderne taart(jes) en zoetigheden.
Ambacht
Lees verder na de advertentie
De zaak moest draaien om het ambacht. Om die reden is de open keuken gekozen; iedereen kan Wagenaar op de vingers kijken hoe hij heel nauwkeurig zijn kunstwerkjes in elkaar zet. Maar als Roel niet in de keuken staat, staat hij achter de toonbank. Om uitleg te geven over zijn aanbod, zijn klanten te helpen en vooral: zijn klanten keuzestress zien hebben (we spreken uit ervaring!)
Keuzestress!
Lees verder na de advertentie
Want hoe kies je uit al die heerlijke gebakjes en bonbons? Ga je voor een koffie-eclair met chocoladeschotsen, een limoen-meringuetaartje, hazelnoot-schuimgebak of toch een zanddeegtaartje met vers fruit? En om het nog moeilijker te maken: Roel maakt ook de lekkerste bonbons in de smaken vanille, karamel, pistache en framboos. En natuurlijk mogen macarons in alle kleuren van de regenboog in het aanbod van deze toppatissier niet ontbreken.
Hoewel Nijmegen al twee patisserie-zaken kent, denkt Roel met zijn Holy Sweets een goede aanvulling te zijn op het huidige aanbod. Dankzij zijn creativiteit, zijn gebruik van pure producten en smaken en zijn vakmanschap zullen zijn 'holy sweets' over de toonbank vliegen. In de tijd dat wij er waren rinkelde de welkomstbel aan de deur voortdurend en vulde hij het ene na het andere doosje met taarten. Bij Holy Sweets moet je zijn voor je zoete trek!
Zin gekregen in zoetigheid? Je vindt Holy Sweets aan de Houtstraat 63 in Nijmegen.
Onze tips

Deze typische etenswaren nemen Nederlanders massaal mee op vakantie

Restaurants in Delft: dit zijn de leukste hotspots & tips

17x de beste strandtenten van Nederland

Cocina Hermanos Torres in Barcelona: tweeling met drie sterren

Een vleugje Japan in Barcelona: Nobu Restaurant

Nobu Hotel Barcelona: hét perfecte hotel voor een stedentrip

Restaurants in Apeldoorn: dit zijn de beste hotspots & tips

Disfrutar in Barcelona: eten bij het beste restaurant ter wereld

Restaurants in Breda: dit zijn de beste hotspots & tips

Dit zijn de beste terrassen van Nederland

Restaurants in Barcelona: dit zijn de beste hotspots & tips

Dit zijn de beste rooftopbars van Nederland

20x de beste ijssalons van Nederland

Foodies ontdekt: authentiek banketbakkersroomijs in Amersfoort

Restaurants in Innsbruck: dit zijn de beste hotspots & tips

Innsbruck in de zomer: Alpen, apfelstrudel en abrikozen
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.