Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Lenta Living

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: cadeaubon Lenta Living t.w.v. €150,-

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met Lenta Living, een cadeaubon ter waarde van € 150,- weg.

Bij Lenta Living verkopen ze kleurrijk keramiek uit Andalusië. De keramiek wordt op traditionele wijze gemaakt en met de hand beschilderd door kleine familiebedrijven in Spanje. Met de cadeaubon kun jij jouw eigen servies samenstellen om je gerechten te laten stralen!

Zo maak je kans

Om kans te maken op cadeaubon hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!