Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Oldenhof keukenmachine

GEWONNEN Foodies jubileumcadeautjes: Ankarsrum Assistent keukenmachine

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met kookwinkel Oldenhof, een Ankarsrum Assistent keukenmachine ter waarde van € 749,- weg.

Kun je wel wat hulp in de keuken gebruiken? De Ankarsrum is dé assistent die iedereen nodig heeft in de keuken! Deze machine is van alle markten thuis en helpt je bij elke keukenklus. Kneden, blenden, malen en persen: deze keukenmachine is een échte Zweedse krachtpatser. Dankzij het slimme ontwerp en de krachtige motor kan het design tot maar liefst 5 kilogram deeg kneden. En met de vele verkrijgbare accessoires tover je de kneedmachine om tot een veelzijdige keukenmachine. Zo maak je er een pastamachine, vleesmolen blender of vlokkenmolen van.

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Ankarsrum Assistent keukenmachine in de kleur Rustic Maroon hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!