Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Online Jubileum Cadeautje tony chocolonely reep

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: 15x Tony’s Chocolonely Foodies reep

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij 15x een unieke Tony’s Chocolonely Foodies reep weg!

Maak nu kans op een wel héél speciale reep van Tony’s Chocolonely. Speciaal voor ons jubileum mochten we namelijk onze eigen reep ontwikkelen. Deze unieke reep is alleen te winnen en niet te verkrijgen, dus zorg dat je dit collectors item in handen krijgt! 

Tony’s Chocolonely Foodies reep

De smaak? Een combinatie van pure chocolade met melkchocolade, gevuld met stukjes zachte toffee, crunchy pretzels en heerlijk zeezout voor de balans. Een feest aan smaken, verpakt in een chocoladereep.

Ook je eigen reep maken? Dat kan! Ga naar de website en design your own choco gift.

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijftien unieke repen hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!