Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
bakken met pure chocolade Bruineboter-walnotenkoekjes met chocolade

5x bakken met pure chocolade

Profielfoto van SanneSanne

Advertentie

Geen wekker, nog een keer omdraaien en zonlicht dat in een streepje langs het gordijn naar binnen komt. Zal het dan echt? Ja hoor, het is weekend! 'Life is better with chocolate’, wie kan dat ontkennen? Hebben we een gebroken hart, dan grijpen we naar chocolade. Een druiligere pechdag? Chocolade. Iets te vieren? Chocolade. Dolverliefd? Juist, chocolade! Welke weekendbaksels maak jij? Deel ze op Instagram, tag ons en gebruik #iamfoodies!

1. Bakken met pure chocolade: vegan brownies

Square ‘n’ share. Of houd deze vegan brownies lekker voor jezelf. Dat begrijpen we natuurlijk helemaal, zonder oordeel. De keuze is aan jou… We hebben nog veel meer baksels voor je op een rijtje gezet. Lees snel verder en ontdek wat je nog meer kan bakken met pure chocolade!

Vegan brownies

2. Chocoladetaart met hazelnotenlikeur

Bakken met pure chocolade was nog nooit zo lekker. Want wat is er nóg lekkerder dan een chocoladetaart? Juist, een chocoladetaart met een vleugje hazelnoot. We like! Deze taart is perfect als weekendproject. Zet de koffie maar alvast klaar, want wij komen eraan!

3. Oreotaart met mousse van rum

Deze zuidelijke klassieker dankt zijn naam aan de rijke chocoladebodem. Bedekt met chocoladecrème en romige mousse van rum. Afgewerkt met heerlijke slagroom. Het is onmogelijk om naar dit plaatje te kijken zonder dat het water ons in de mond loopt… Did someone say cake?

Oreotaart met rummousse

4. Bruine boter-walnotenkoekjes met chocolade

Toen we onze chef Willem vroegen om te bakken met pure chocolade, kregen we deze overheerlijke koekjes voorgeschoteld. Als je deze uitdeelt ben je in één klap nog geliefder. Al is zelfliefde ook erg belangrijk natuurlijk. Wat niet weet, wat niet deert… Toch? Bakken met chocolade!

Bruineboter-walnotenkoekjes met chocolade

5. Butterscotch-banoffeetaart

Deze butterscotch-banoffeetaart is zowel heerlijk als zondig tegelijkertijd. Dé ultieme traktatie voor iedereen die wel een oppepper kan gebruiken. Of uiteraard als je lekker wilt bakken met pure chocolade en banaan. Onweerstaanbaar, het is niet voor niets dat we deze onderaan hebben gezet. Na deze taart wil je gegarandeerd nooit meer anders!

butterscotch banoffee

Wil je iedere week de lekkerste recepten ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Onze tips

Profielfoto van

Sanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!