
Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met uitgeverij GoodCook, vijf keer het boek ‘Planken met een Indische twist‘ ter waarde van € 24,99 weg.
Lees verder na de advertentie
Een boek met borrelhappen, maar dan anders dan je gewend bent, dat is dit boek van Francis Kuijk. De gemene deler van alle borrelplanken in het boek is dat ze een link hebben naar Indonesië. Smaken zoals pandan en pinda zijn door het boek heen gevlochten. De planken zijn heel divers qua smaak, het ene hapje is bekender dan het andere. Zo vind je rendang bitterballen, maar ook lemper met jackfruit of knapperige samosa’s met serehcustard. Dit is exact waar de kennis en kwaliteit van Francis samenkomen: het bedenken van unieke combinaties tussen bekende hapjes en onbekende smaken. Het maakt de recepten ontzettend creatief. Een boek met borrelhapjes zoals deze, bestond er nog niet.

Zo maak je kans
Tip!

Neem een abonnement op Foodies Magazine al vanaf 17,50
Om kans te maken op één van de vijf kookboeken ‘Planken met een Indische twist‘ hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!
(winactie gesloten)
Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine.

Onze tips

Trending op TikTok: dit vinden wij echt van de Ninja Slushi

Stracciatella showdown: dit is het beste ijs uit de supermarkt

Dit is ons product van de maand (en jij kunt het nu winnen!)

Vacature: accountmanager Foodies

Dit maakt Rueda Verdejo de perfecte borrelwijn

Foodies Spanje staat vol tapas en toetjes: scoor ’m nu met korting

Dit is waarom Spanjaarden 5 keer per dag eten (en jij straks ook)

Zó lekker is koken met chorizo
Redactie