Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Online Jubileum Cadeautje Planken met indische twist

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: 5x kookboek ‘Planken met een Indische twist’

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met uitgeverij GoodCook, vijf keer het boek ‘Planken met een Indische twist‘ ter waarde van € 24,99 weg.

Een boek met borrelhappen, maar dan anders dan je gewend bent, dat is dit boek van Francis Kuijk. De gemene deler van alle borrelplanken in het boek is dat ze een link hebben naar Indonesië. Smaken zoals pandan en pinda zijn door het boek heen gevlochten. De planken zijn heel divers qua smaak, het ene hapje is bekender dan het andere. Zo vind je rendang bitterballen, maar ook lemper met jackfruit of knapperige samosa’s met serehcustard. Dit is exact waar de kennis en kwaliteit van Francis samenkomen: het bedenken van unieke combinaties tussen bekende hapjes en onbekende smaken. Het maakt de recepten ontzettend creatief. Een boek met borrelhapjes zoals deze, bestond er nog niet. 

€ 24,95
Planken met een Indische twist

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de vijf kookboeken ‘Planken met een Indische twist‘ hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

jubileumcadeautjes
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!