Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
TAPT Festival Amsterdam Oost

GEWONNEN: Foodies jubileumcadeautjes: 15x 4 kaarten TAPT Festival

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking met TAPT Festival, 15x 4 kaarten ter waarde van € 20,- weg.

Gek op bier, wijn, cocktails en lekker eten? Dan is het TAPT Festival wat voor jou! De winnaars ontvangen elk vier kaarten voor een editie in een stad naar keuze. Leuk voor jou en je vrienden, familie of collega’s.

TAPT Festival

TAPT Festival is van oorsprong een bierfestival in een nieuw jasje. Want tegenwoordig doet de omschrijving van het festival het evenement absoluut te kort. TAPT Festival is namelijk geen bierfestival, maar een festival met heel veel  bier, maar ook een wijnbar, cocktails en lekker eten.

Je speelt er spelletjes, ontspant en danst, wat uiteindelijk altijd eindigt in één groot feest!  Dat in een knusse opzet maakt TAPT Festival een erg gemoedelijk festival met een lage drempel. Lijkt jou dat wat? Vul dan snel het onderstaande formulier in en wie weet ben jij er binnenkort te vinden…

Zo maak je kans

Om kans te maken op één van de 15 sets kaarten hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaars bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voorzitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoek aan onze website onderdeel van jouw ochtendritueel.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!