Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cuisinart ijsmachine

GEWONNEN Foodies jubileumcadeautjes: Cuisinart ijsmachine 

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Om te vieren dat wij 15 jaar bestaan, maak jij kans op prachtige prijzen. Want wie jarig is… trakteert! Doe mee met onze winacties en misschien heb jij binnenkort wel een van onze prachtige jubileumcadeautjes in handen. Vandaag geven wij, in samenwerking, een Cuisinart ijsmachine ter waarde van € 379,90 weg.

Er gaat niets boven je eerste ijsje of sorbet aan het begin van de zomer. In slechts veertig minuten maak je met de Cuisinart ijsmachine heel eenvoudig zelfgemaakt ijs met verse ingrediënten naar keuze. Wat denk jij bijvoorbeeld van pas geplukte frambozen, aardbeien of bosbessen? Of combineer ze en bedenk je eigen smaken. Niks is te gek!

De Cuisinart ijsmachine heeft een instant vrieskom waardoor het niet nodig is om de kom vooraf in te vriezen. Zo kun je batch na batch bereiden en staan je zelfgemaakte ijsjes al binnen veertig minuten op tafel. Daarbij wordt de ijsmachine geleverd met 2 speciale mengpeddels om je bevroren dessert de perfecte textuur te geven. De ijspeddel neemt tijdens het mixen meer lucht op om het ijs een lichtere textuur te geven. De andere paddel is perfect voor Italiaans ijs en sorbet. Hij neemt minder lucht op en het ijs krijgt daarom een dichtere textuur dan normaal ijs. Wél met een zijdezachte en zachtere textuur. Ben je daar benieuwd naar? Vul dan snel het onderstaande formulier in!

Zo maak je kans

Om kans te maken op de Cuisinart ijsmachine hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna is het duimen en afwachten tot we op 21 mei 2024 de winnaar bekend maken!

(winactie gesloten)

Elke dag kans maken op een heerlijke prijs? Dat kan! Morgen om 08:00 uur komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. 

jubileumcadeautjes
Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!