Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Chilli Chan's noedels

Vers van de pers: Chilli Chan’s handgemaakte noedels en meer!

Profielfoto van AnneAnne Mebelder

Advertentie

Het nieuws in culiland stopt nooit. Van nieuwe producten in de supermarkt tot culinaire hotspots. Elke week zetten wij alles wat hip, hot & happening is op een rijtje. Pak er lekker een kopje koffie of thee bij en laat ons je bijpraten.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Chilli Chan’s handgemaakte noedels

Nieuw: Guan Miao handgemaakte noedels van Chilli Chan’s. Traditionele, Taiwanese zongedroogde tarwenoedels met Vegan XO saus of sesam-sojasaus. Heb je nog een voorraadje instant noedels in je kast? Schuif ze maar aan de kant, want vanaf nu wil je niks anders meer. Eyan Chan, oprichter van Chilli Chan’s, is de dochter van een Taiwanese moeder en Hongkongse vader. Na tien jaar bij verschillende corporates te hebben gewerkt, besloot ze zelf te gaan ondernemen. Na het maken en verkopen van haar moeders crispy chili olie komt ze nu dus met een nieuw product: noedels. Wil je ze proeven? Chilli Chan’s is o.a. te koop bij Stach, Landmarkt, verschillende toko’s en op chillichans.com

Chilli Chan's noedels
Jamie van Heije

Jamie van Heije chef bij NEXT

In oktober 2022 openden Michiel de Vries en Sjoerd Steenbeek restaurant NEXT op de NDSM in Amsterdam. Nu, zo’n 1,5 jaar later, staat alles zoals ze het destijds voor ogen hadden. Met de nieuwe signature chef Jamie van Heije heeft het duo nu alle ingrediënten in huis voor het volgende hoofdstuk. Michiel: “Het afgelopen jaar merkten we dat veel klopte. Maar nog niet alles. Met Jaimie als signature chef vielen de laatste stukken op hun plek.” NEXT is 7 dagen per week vanaf 9.30 uur geopend voor ontbijt, lunch, meeting, borrel, diner en de drankjes daarna of daarvoor. Het avondmenu is vanaf 25 april te proeven.

Nieuw: Santani Organic Soda

De zomer komt eraan en daar horen zomerse drankjes bij. Het nieuwe Amsterdamse frisdrankmerk Santani Organic Soda komt daarom met twee smaken: Lemon en Red Fruits. Beide 100% biologisch, op basis van 40% fruit en alleen maar natuurlijke ingrediënten, zonder toegevoegde suikers en kunstmatige zoetstoffen en ook nog eens laag in calorieën. Het drankje is verkrijgbaar bij de meeste vestigingen van Ekoplaza en verschillende horecazaken.

 

Santani Organic Soda
Profielfoto van

Anne Mebelder

Redacteur

Kan niet zonder koffie. Eet elke dag chocola. Lepelt in no time een pot pindakaas leeg. Is dol op croissants (ongeacht het tijdstip), moules frites en al het andere uit de Franse keuken. Ontbijt met taart. Loopt hard om meer te kunnen eten, of was het andersom?

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!