Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: 5x een Less Carb pakket van Smaakt

MOEDERDAGWINACTIE: 5x een Less Carb pakket van Smaakt

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 9 mei extra in het zonnetje te zetten. Had je zelf al een geweldig idee? Misschien maakt Foodies het dan nóg leuker! Vandaag maak je kans op een heerlijke prijs: 5x een less carb. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Less is more! Verantwoord genieten van minder koolhydraten doe je met de biologische Less Carb-lijn van Smaakt. Alle producten bevatten 30 tot 80% minder koolhydraten dan vergelijkbare producten. Bovendien zijn de producten vrij van geraffineerde suikers en rijk aan vezels en (plantaardige) proteïne. Van muesli, crackers, snacks en broodmixen tot pizzadeeg: Smaakt Less Carb biedt biologische, koolhydraatbeperkte producten voor elk moment van de dag. Alles wat je nodig hebt voor een lekkere maaltijd dus. Ontbijt met koolhydraatarme ontbijtgranen of proteïnecrackers, neem een van de heerlijke low carb repen mee voor tijdens een lange wandeling en maak ’s avonds een verantwoorde pasta met de vezelrijke penne. De Smaakt Less Carb producten zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn, Hoogvliet, Dirk en Deka of bestel via de webshop van Smaakt.

De kracht van biologische producten

Smaakt heeft uitsluitend biologisch lekkers in het assortiment. Biologisch betekent onder andere vrij van kunstmest, diergeneesmiddelen, hormonen, GMO’s (genetisch gemodificeerde organismen) en chemische bestrijdingsmiddelen zoals landbouwgif. Chemische toevoegingen die je liever niet in je voeding terugziet, dus! De producten zijn bovendien vrij van toegevoegde geraffineerde suikers en meer dan 90% van het Smaakt assortiment is plantaardig.

Met Smaakt in je voorraadkast, haal je dus minder troep maar juist meer smaak en goede voedingsstoffen in huis. De producten zijn rijk aan vezels, eiwitten, vitamines en mineralen. Naast musthaves voor in je voorraadkast, zoals ontbijtgranen, zoet en hartig broodbeleg, melen, peulvruchten, noten en zaden, is er meer lekkers verkrijgbaar. Zo is er onlangs een vegan vers lijn van Smaakt op de markt gekomen met versmaaltijden en plantaardige vervangers voor kaas een vleeswaren. Elke hap telt: voor jezelf, jouw omgeving en onze toekomst.

Dit zit er in het pakket:

Ben je al enthousiast? Wacht maar tot je hoort wat er allemaal in dit heerlijke pakket zit. We zetten de producten even voor je op een rijtje:

  • 2x 3-pack cashewbar
  • 2x 3-pack pumpkinbar
  • Proteïne crackers
  • Proteïne havermout
  • Lijnzaadcrackers maanzaad
  • Lijnzaadcrackers tomaat-basilicum
  • Vezelrijke muesli
  • Vezelrijke pasta
  • Proteïne brood
  • Proteïne pizzadeegmix
  • Proteïne broodmix
  • Geroosterde muesli appel-kaneel

Zo maak je kans:

Smaakt dit naar meer? Vul dan snel onderstaand formulier in en wie weet win jij één van de vijf heerlijke Less Carb pakketten van Smaakt voor jouw moeder.

(Winactie is gesloten)

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!