Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor MOEDERDAGWINACTIE: Saloon Juicer Pro van Princess

MOEDERDAGWINACTIE: Saloon Juicer Pro van Princess

Advertentie

Jouw moeder staat altijd voor je klaar: ze komt je halen als je auto stuk is, past op de kinderen en de gezamenlijke etentjes zijn nog altijd een feest. De hoogste tijd om jouw moeder op 9 mei extra in het zonnetje te zetten. Het leukste? Misschien helpt Foodies jou dit jaar wel aan een prachtig cadeau. Vandaag maak je kans op de prachtige Saloon Juicer Pro van Princess. Benieuwd hoe? Lees snel verder!

Princess Saloon Juicer Pro

Wil jij thuis sapjes persen als een pro? Dan is deze semi-professionele Princess 201861 Saloon Juicer Pro een echte aanwinst in jouw keuken. Door de gegoten aluminium behuizing biedt de juicer de kracht en stevige kwaliteit die je zoekt. De innovatieve perskegel in combinatie met de krachtige 300W motor zorgen samen voor een perfect vers geperst sapje. Ideaal voor een relaxte zondagochtend!

Semiprofessionele citruspers

Een citruspers kopen voor alle citrusvruchten klinkt eenvoudig, maar valt in de praktijk best tegen. Veel citruspersen zijn namelijk gemaakt van plastic en dus minder geschikt voor alle citrusfruit. Met de Princess Saloon Juicer Pro hoef jij je hier geen zorgen om te maken. Dankzij het sterke gegoten aluminium materiaal en de twee RVS pulpfilters, is deze geschikt voor ieder formaat citrusfruit; van limoen tot aan granaatappel. Daarnaast beschikt de citruspers ook over een handig anti-drupsysteem. Zo kun je gemakkelijk meerdere sinaasappelen persen zonder te knoeien!

2 rvs pulpfilters

De juicer is voorzien van een hendel waardoor je citrusfruit makkelijk en snel kunt uitpersen. Ideaal voor als je in korte tijd veel glazen verse sap nodig hebt. Deze professionele sinaasappelpers is dan ook prima te gebruiken voor gelegenheden waarbij veel fruit geperst moet worden. Houd jij van wat meer pulp in je sap en je partner niet? Met de twee rvs pulpfilters is dat geen probleem. Voor wat meer pulp, bevestig je de filter met de grotere openingen op de juicer en voor weinig tot geen pulp, de filter met de kleinere openingen. Zo kun je het sap aanpassen op smaak en voor ieder een perfect sapje persen!

Bijna alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig

Een lunch gehad met de familie? Dan zijn er vast veel sinaasappels geperst voor een grote kan met lekkere verse sap. Eenmaal de citruspers gebruikt betekent ook dat je ‘m weer goed moet schoonmaken. Vaak is dit het minst leuke werkje. Echter, dankzij het sterke rvs materiaal kun je bijna alle onderdelen van de Saloon Juicer Pro in de vaatwasser plaatsen. Kijk, en dat scheelt jou weer afwassen!

Zo maak je kans

Wil jij deze superleuke prachtige Saloon Juicer Pro van Princess winnen voor jouw moeder? Het enige wat jij hoeft te doen, is het onderstaande formulier invullen en je dingt mee om de hoofdprijs. Op moederdag maken we de winnaar bekend, dus doe snel mee!

Kans maken op meer heerlijke prijzen? Dat kan! Morgen om 09:00 komt er weer een nieuwe winactie online. Ga er dus lekker voor zitten met een kopje koffie of thee en maak een bezoekje aan Foodies onderdeel van jouw ochtendroutine. Daarna is het duimen en afwachten!

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!