Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
magazines rihanna vogue

Mustread: 8x de allerleukste magazines op Readly

In samenwerking met Readly.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Tijdens je vakantie heb je geen plek voor een flinke stapel tijdschriften in je koffer, daarom gebruiken wij graag Readly. Een soort Netflix, maar dan voor magazines. Je kunt zolang 'bingen' als je wilt, want je vindt er alles! Dit zijn onze favorieten...

Welke tijdschriften kun je lezen voor 99 cent?

Allemaal! Met Readly lees je onbeperkt tijdschriften op je telefoon, tablet of computer. De eerste twee maanden kun je nu uitproberen voor maar 99 cent. Dat is precies genoeg tijd om deze 8 juweeltjes eens goed te testen. Tevreden na twee maanden? Dan kun je met je abonnement van 9,99 per maand duizenden magazines lezen van over de hele wereld.

De nieuwste uitgaves vind je meteen via de app, maar je hebt ook digitaal toegang tot wel 90.000 oude nummers. Bovendien kan het hele gezin meelezen, want je hebt de mogelijkheid vijf profielen aan te maken en de app op vijf apparaten te gebruiken. Wat kun je allemaal vinden in deze ‘Netflix onder de tijdschriften’? Ik heb mijn acht favoriete magazines voor je op een rij gezet.

1. Elle decoration

elle decoration

Bij die culinaire gerechten hoort ook een prachtige keuken, elke foodie kan de fabelachtige huizen en fenomenale ontwerpen in dit tijdschrift waarderen. Niets liever doen we inspiratie op uit Elle Decoration NL, de voorloper op het gebied van interieur en design.

2. Santé

santé magazine readly

Van tips over plakkerige zonnebrandcrème tot aan vegans die vlees eten. In Santé lees je de meest actuele informatie over een gezond, fit en gelukkig leven. Of Esther Perel nu aan het woord is over relatie en psyche, of we lezen over het eindeloos aanvullen van je to-do list. Bij het lezen van Santé kom je tot rust en word je leven zin voor zin fijner.

3. V’GAN Lifestyle

vgan lifestyle magazine

Voor een vegan levenstijl moet je soms heel wat leren voordat je als pro in de keuken aan de slag kunt. In V’GAN Lifestyle vind je veel vegan recepten, tips van experts, hotspots en inspirerende projecten op het gebied van veganistisch eten. V’GAN Lifestyle laat zien dat plantaardig eten geen uitdaging is, maar juist leuk, makkelijk en ontzettend lekker. Van bijzondere pavlova van aquafaba tot aan everyday breakfast acaï bowls.

4. The Pattern Pages

the pattern pages magazine

Op zoek naar de mooiste inspiratie voor een nieuw patroon? The Pattern Pages is het eerste digitale magazine vol inspiratie voor diegene die graag hun eigen modestatement maken. Van de beste technieken tot de nieuwste stoffen, interviews, snelle patronen en ‘sew the look’.

5. Italië

italie magazine

Een heerlijke zomer op een Italiaans terras met de tafel gedekt a la mamma, dat willen we allemaal wel. Bomvol met boeiende reportages over het unieke karakter van elke regio en de prachtige stadjes tot aan diep in de laars. Het Italië Magazine geeft veel aandacht aan de Italiaanse cultuur, keuken, rijke geschiedenis en design. Buon appetito!

6. Glamour

glamour readly

Alles weten over de laatste mode en beauty trends? Glamour is altijd on trend en met elke maand weer een powerman of vrouw in de spotlights. Dat zien wij graag! Van Vivian Hoorn tot aan Famke Louise, en over plus-size modellen tot aan reality tv. Je wilt het allemaal lezen.

7. Harper’s Bazaar

harper's bazaar

Liever een magazine vol powerwomen zoals Ashley Graham? Bekijk het Engelse modemagazine Harper’s Bazaar nu ook op Readly. Voor maar 99 cent probeer je de app nu twee maanden gratis uit. Harper’s Bazaar UK staat bekend om haar prachtige fotografie, intelligente schrijfstijl, artistieke looks en laatste trends op het gebied van mode voor de 30+ vrouw.

8. IN Covent Garden

in covent garden readly

Ben jij dol op Covent Garden in Londen? Say no more. Dit magazine schrijft over alle ins- and outs van Covent Garden: de allerleukste shops, beste food, nieuwste films, alles over gezondheid, beauty en theater. Met de digitale versie van IN Covent Garden navigeer je in één ogenblik naar de leukste shops.

Bekijk nu het hele magazine van Covent Garden op Readly! De app is nu niet één maand maar twee maanden 99 cent per maand. Welk magazine ga jij als eerste doorbladeren?

Photo by Charisse Kenion on Unsplash

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!