1. Tempécurry

Direct na het verschijnen van foodies juni dook @style_in_the_kitchen de keuken in de heerlijke tempécurry van London Loy te maken.

2. Naked cake met aardbeien

Hoe mooi is de naked cake met aardbeien van @moniquebuttinger geworden? Wij kregen direct zin om te gaan bakken van deze heerlijke foto.

3. Gegrilde andijvie met wittebonenvinaigrette

Bij @pickles_and_cinnamon ging de barbecue aan voor de smaakvolle gegrilde andijvie. Dit in combinatie met een lekkere gegrilde kip.

Dit bericht bekijken op Instagram

Last week I got a huge #endive from the greenhouse @haarlemmer_kweektuin (no idea why I do it but I always must find the biggest even though afterwards I am looking for recipes to finish all the #greens with just the two of us…) but @foodiesmagazine came to the rescue; #bbqgrilled endive with a #whitebeans #vinegraitte. It was really nice! Because it was such a nice weather ascension day and we were spending the afternoon in our garden we lit the @grillgurunl and grilled #chicken and endive! It was yumm 🍗🥬 ——————————————————————— #eatpretty #goodfood #kitchn #goodeats #tastecooking #homecooking #eatyourveggies #eatrealfoods #lickingtheplate #beautifulcuisines #nowaste #thenewhealthy #wijtelengroenten

Een bericht gedeeld door Pickles & Cinnamon (@pickles_and_cinnamon) op

4. Gnocchi sardi

@Esther.time ontdekte hoe makkelijk het is om zelf gnocchi te maken en zette haar lekkere creatie op Instagram.

5. Kabeljauw kofta

Hoe leuk! Als @wateetlynnvandaag niet naar een foodtruckfestival kan, haalt ze het festival gewoon naar haar achtertuin. Dat deed ze onder andere met onze heerlijke kabeljauw kofta.

Heb jij ook iets gekookt uit foodies? Vergeet dan niet om je foto’s te taggen met #Iamfoodies. Misschien zie jij jouw creatie wel terug op onze Instagrampagina of website.

Dit bericht bekijken op Instagram

Naan met kabeljauw kofta ⛟Foodtruckfestival in je achteruin⛟ Een vleugje uit @foodiesmagazine waar het recept voor de kabeljauw kofta in staan een vleugje van @beppieenkokkie waar een nice naan recept instaat en een beetje van mezelf, extra salade en een wijntip, maken dit tot een foodtruck beleving in je eigen tuin 😉 De wijntip voor bij kruidige witvis, een witte chileense wijn van druivenras muscat. (Van bijvoorbeeld Koyle) Ruikt naar lychee, gember en licht zilt. Ook heel goed bij kip met mango chutney. Als aanvulling heb ik een salade gemaakt met taugé, radijs en komkommer, beetje citroen sap, en peterselie en het is een mooie aanvulling op een gerecht met pittige mango chutney. #iamfoodies #vis #visindeblender #lowfat #gezondeten #naan #tryityourself #foodtruckfestival #foodtruck #injeachtertuin #blijfthuis #stayathome

Een bericht gedeeld door Lynn Zegers (@wateetlynnvandaag) op