Het Belgische familiebedrijf Fritel komt met een oplossing waar we allemaal al jaren op wachten: een manier om echt af te rekenen met fruitvliegjes, maden en die vieze geur. Afvalverwerking brengt in de praktijk nogal wat ongemakken met zich mee: de composthoop staat te ver, het regent, je woont in een appartement of vindt het toch wat overdreven om zoveel moeite te doen voor een bananenschil. Daarom bewaar je het tijdelijk in een afvalbakje in de keuken of gewoon in de vuilnisbak. Gevolg: je keuken wordt een bron van rotte geuren en een broedplaats voor ongedierte.

Weg met je afval

Nu is er een geheel nieuwe hygiënische oplossing: The Mulch van Fritel. Deze unieke innovatie verwerkt in een afgesloten emmer het keukenafval. The Mulch reduceert in enkele uren 90% van het keukenafval en vermaalt het geur- en geruisloos tot een aangenaam ruikende droge stof die direct kan dienen als plantenvoeding. Zo ben jij in een mum van tijd van je afval af én geef je jouw planten een boost. Win-win!

Zo maak je kans

The Mulch bestaat in twee versies: de “The Maxi Mulch” is een staand model met een capaciteit die groot genoeg is voor elk gezin. De “The Mini Mulch” past op het aanrecht en is ideaal voor kleinere gezinnen. Foodies mag een The Mini Mulch ter waarde van €700 weggeven. Wil jij dit fantastische apparaat winnen? Vul dan snel onderstaand formulier in en wie weet ben jij binnenkort de gelukkige winnaar.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.