In The Curry Guy Compleet heeft Dan Toombs zijn beste Indiase (curry)recepten gebundeld: meer dan 160 beproefde en een toegift van 50 nieuwe recepten ineen. Begin met essentiële basisrecepten waarmee je, als je ze eenmaal hebt gemaakt, binnen 10 minuten een klassieke curry op tafel zet. Leer de technieken kennen en maak je eigen naan, dosa’s, chiapati, Indiase specerijenmengsels, pickles en chutneys.

2.Chicken_Xacuti

Van samosa tot curry

The Curry Guy Compleet geeft je niet alleen de meest lekkere receptuur, het is bovendien een overzichtelijk kookboek: in een oogopslag zie je of het recept een lange of juist snelle bereidingstijd kent, of het vegetarisch dan wel veganistisch is of juist glutenvrij. Van klassieke curry’s, tikka masala, vegetarische samosa’s, grill-, rijsten bijgerechten, saag paneer en meer. Met The Curry Guy Compleet heb je verder niets meer nodig om de Indiase keuken tot in de finesse onder de knie te krijgen: van doordeweekse maaltijden en luxe etentjes in het weekend tot en met streetfood en grillgerechten op een zomers feestje en het ultieme comfort food. Dit boek wil je hebben!

Zo maak je kans

Zin om écht lekker Indiaas te leren koken? Vul dan snel onderstaand formulier in, want Foodies mag 2 exemplaren van dit heerlijke boek weggeven. Wie weet val jij wel in de prijzen…

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Op deze winactie zijn onze voorwaarden van toepassing.