Advertentie
Vet is vet lekker. Maar niet alleen dat, vet heeft ook een belangrijke functie in de keuken. Vet conserveert je rilette, maakt je sprits bros en geeft je friet een krokant laagje. In Vet duikt Bas Robben in alle facetten van vet – van functie tot smaakmaker. In het aprilnummer vertelt hij je er alles over en vind je een voorproefje uit zijn nieuwe boek. En nog vetter: foodies geeft 3 exemplaren weg!
Titel: Vet
Auteur: Bas Robben
Prijs: 24,95 euro
Uitgeverij: Good Cook
Aantal pagina’s: 224
Winnen?
Vul onderstaand formulier in en maak kans op één van de drie exemplaren van Vet.
Deze winactie loopt tot vrijdag 13 april 2018. De winnaars krijgen bericht.
Onze tips
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 3x Finamill kruidenmolen
Hoe eet je een tompouce: welk tompouce-type ben jij?
Vacature: accountmanager Foodies
WIN Foodies jubileumcadeautjes: WijnSpijs Wandeling
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 10x Masterclass bij The Farm Kitchen’s Kookfabriek
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 5x boek ‘Bridgerton Bijbel’
NIEUW: Foodies studio in hartje Nijmegen
WIN Foodies jubileumcadeautjes: 2x Cristel Castel’Pro Multiply koekenpan
Redactie